de mix

 • DE MIX - creative meetups  Uitnodiging aan creatieve makers, bedenkers en ontwerpers.

  Vanaf oktober '17 organiseer ik in Pakhuis Dekker in Heiloo drie bijeenkomsten voor mensen die actief zijn (of willen worden) op het terrein van o.a. ontwerpen, illustratie, styling.
  Lijkt het je leuk en vooral gezellig om met een aantal geestverwanten binnen de creatieve sector op een ontspannen manier bij elkaar te komen? Om samen van gedachten te wisselen over elkaars werkterrein, en een aantal uren met elkaar te tekenen, te ontwerpen of iets anders te maken?
  Wil je eens niet achter de computer zitten, maar ouderwets met potlood, penseel, schaar en papier bezig zijn en iets creëren? Gewoon met je handen werken bij een kop koffie of thee (koekje erbij?!). Geef je dan op voor De Mix!

  Iedereen die werkzaam is op het gebied van grafisch ontwerp, illustratie, styling, architectuur, collage maken of textielontwerp is welkom. Een mix van disciplines dus! Ieder brengt zijn of haar kennis, ideeën en vaardigheden mee.
  Het creatieve proces staat centraal. Geen competitie of prestatiedruk. Het idee is een ontspannen inspiratiegroep die gezamenlijk besluit waar ze aan wil werken.

  AANPAK
  Tijdens de eerste bijeenkomst maken we kennis met elkaar en zorg ik voor de kick-off, waarbij ik een korte introductie zal geven en een of meerdere thema’s zal aandragen waarmee we die ochtend aan de slag kunnen gaan. Tekenmaterialen en papier liggen klaar.
  Voor de verdere bijeenkomsten heb ik al een aantal thema’s bedacht om uit te werken, maar leuker is het natuurlijk als we samen bedenken waarmee we het ‘creatieve’ proces verder vorm kunnen geven. Mochten daarvoor andere dan de basismaterialen nodig zijn, dan neem je die gewoon zelf mee.

  Samenvattend; een goede mix van bezigheden in een ontspannen sfeer, elkaar leren kennen en misschien goed voor je netwerk!

  INFORMATIE

  -  datums: zondag 29 oktober, 12 november, 26 november (begin 2018 start weer een nieuwe serie)
  -  tijdstip: 10.00 - 13.00 uur
  -  minimaal 8, maximaal 12 deelnemers
  -  bijdrage: € 45,- voor drie bijeenkomsten (incl. btw, koffie/thee/koek, basismaterialen en papier)
  -  adres: Pakhuis Dekker, Holleweg 100, 1851 KK Heiloo. Goed bereikbaar met auto of trein

  AANMELDEN
  Aanmelden doe je via de email. Je krijgt van mij dan de betalingsgegevens.
  Mail of bel mij ook gerust als je verder nog vragen hebt. 

  studio@margobouwhuis.nl 
  06 - 45574400