ervaringen


Dit is wat cursisten zeiden:

Ik kan de Illustrator lessen van Margo zeer aanraden. Ze legt op een rustige manier uit en haar tempo was langzaam genoeg om het goed te begrijpen en snel genoeg om een groot aantal onderwerpen te behandelen.
(Jocelyn Musters)

Margo geeft les-op-maat waardoor ik na slechts drie lessen al heel gericht aan de slag kon met Indesign. Mijn vrees dat ik het veel te technisch zou ervaren bleek volledig ongegrond. Margo geeft praktische tips en verliest haar geduld niet. Aanrader voor wie snel aan de slag wil.
(Esther Sikkink, hoofdredacteur)

De afgelopen maand heb ik een cursus van 4x 2,5 uur per week Adobe Illustrator gevolgd bij Margo. Ik heb de cursus als zeer leerzaam ervaren en de 2,5 uur vloog iedere keer weer om. Ik heb heel veel geleerd en vind de manier van lesgeven van Margo heel prettig. Ze heeft veel geduld en legt het op een rustige begrijpelijke manier uit en ze weet goed in te spelen op vragen die specifiek gericht zijn op wat ik wil doen met Illustrator. De laatste les hebben we Photoshop nog doorgenomen en ik heb echt het idee dat ik door het leren van Illustrator ook meteen veel meer kan met Photoshop.
Margo, BEDANKT.
(Evelien Serpenti)

Samen met mijn man heb ik in 2014 en 2015 een basistraining Adobe Photoshop en Illustrator gevolgd bij Margo. Ik had vooral belangstelling voor Photoshop. Ik wil namelijk leren hoe ik digitale collages kan maken en bestaand beeld manipuleren. Doordat de belangstelling van mijn man meer ligt bij Illustrator, heb ik daar ook de basis van meegekregen. Gelukkig maar, want ik vind het super leuk met allebei de programma's te werken.
Margo geeft op een overzichtelijke en rustige manier les. En niet onbelangrijk: Met humor. Ik voelde me gelijk thuis in haar studio in Amsterdam. De basis zit er nu goed in, maar het smaakt naar meer! Aan het eind van dit jaar komen we graag terug voor meer lessen.
(Sandra van Koningshoven)